Renata Sruk,

Savršenstvo od kreme

Ova je krema postala moja vjerna pratiteljica,zbog ekonomičnog pakiranja i imam ju uvijek uz sebe. Prezadovoljna sam njenim učinkom, jer se brzo upija,lagane je teksture i djeluje vremenski dugo na koži. Naime, pošto imam jako osjetljivu,suhu i zahtjevnu kožu,do sada nisam pronašla idealnu kremu za svoje lice,vrat i deklote. Sada ste ju Vi stvorili za mene i od srca sam Vam zahvalna na tome! Napokon i ja mogu uživati u suncu,bez straha od opeklina,crvenila i bez suzenja očiju. Savršenstvo se zove imenom Vašim i zadovoljstvom mojim - Eucerin! Jedan i jedini:)
rea35,

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 30

Probala sam ovu kremu i prezadovoljna sam njenim učinkom. Naime, imam jako osjetljivu i zahtjevnu kožu,te mi je jako teško bilo pronaći odgovarajuću kremu,jer su mi od svih do sada nakon nekog vremena počele suziti oči.S ovom kremom to nije bio slučaj i zato sam odlučila da će ona od sada biti moja vjerna pratiteljica. Pakovanje mi se sviđa jer ju mogu imati uvijek uz sebe,u torbici,što mi je jako važno. Zadovoljna sam što se brzo upija i što mi dugo traje njen efekt na koži. Drago mi je da je napokon stvorena idealna krema za mene! Od srca Vam hvala!
Ivana ,

Savršena ...

Poštovani, Eucerin 50 faktor koristim već godinama. Naime,imala sam izraženu alergiju na sunce (jako crvrnilo i svrab) i nakon jedne sezone uporabe navedene kreme, svi problemi su prestali. Iskreno, rado sam je preporučila svima s kojima sam pričala na tu temu. Inače, nisam osoba koju je lako oduševiti, al ova krema je pravo oduševljennje za mene. Naravno da je koriste i moja djeca ... naravno da nikad nismo imali opekline ...Preporučam je svima ...
romi,

Prozračna i topla krema

Lagana zaštita, prozračnog osjećaja ujedno topla koja vas mami da ju stavite kada je je jako sunce, a narandžasto pakirana da vas stalno mami da ponovo ju nanesete!
Ivana Davidović Markobašić,

Zlata krema vrijedna

Dnevna Sun anti age krema pruža mi pouzdanu zaštitu od pojavljivanja prvih sunčevih zraka. Lagane je i nemasne teksture, te se brzo upija. Sprječava starenje kože, i radi tih svih svojstava ova krema je moj omiljeni proizvod za zaštitu kože lica od sunca.