Zora Matika,

Najbolja zaštita za masnu kožu

Masna koža poput moje zahtjeva posebne mazalice/sprejeve i ja sam se dobrano namučila dok sam pronašla odgovarajuću zaštitu za svoju kožu što u ovom slučaju mogu zahvaliti jednoj ljekarnici koja mi je preporučila uptavo ovaj Eucerin proizvod. SPF 50 je prvo što me privuklo. Drugo je to što nema tragova, potpuno prozirno nakon nanošenja a to mi je također važno. Niti se lijepi a upija se brzinom svjetlosti.Koristim ga od glave do pete kako bi se reklo i potpuno sam zaštićena. Nema osipa ni opeklina i ja sam prezadovoljna. A to što je u spreju jako je praktično.
svjetlana rimoldi,

odlican

Eucerin transparentni sprej je hidratantan i decentnog mirisa,lako se nanosi na cijelo tijelo,ne ostavlja bijele tragove i osigurava vrlo visoku zastitu što mi je jako važno jer imam jako svijetlu kožu i pruža mi sigurnost tijekom boravka na plazi.Kao dugogodisnja korisnica raznih proizvoda za sunčanje mogu reći da me ni jedan nije oduševio kao ovaj,svake godine ga ponovno kupujem,ne mogu ni zamisliti odlazak na plažu bez njega.Od prošle godine su ga počeli koristiti i muž i kćer i svi smo prezadovoljni s njegovim djelovanjem,ne mjenjamo ga ni za 100000 dolara😉
Ljubica Baranašić,

Čista desetka

Eucerin transparentnom spreju je glavna namjena zaštita muškog dijela obitelji zbog lakog nanošenja i na područja pod dlakama. Otkad smo ga otkrili muški se više ne brane od mazanja zaštitnim faktorom ( i konačno više nema kukanja zbog opeklina) jer se sprej ne lijepi, ne ostavlja tragove i jednostavan je za korištenje. Mene je posebno oduševilo ( muža još više) što se njime može mazati i područje razrijeđene kose na glavi koje je posebno osjetljivo. Ovaj Eucerinov proizvod nam je pravo otkriče!
Zdenka Filippi ,

Biram mudro, biram Eucerin

Koža mi je masna i sklona aknama, a ljeti problem postaje još izraženiji. Stoga mi za neutralizaciju UV zračenja treba lakša tekstura, koja uz to i ne zatvara pore. I koja je vodootporna i izrazito fotostabilna, te i uslijed znojenja ostaje učinkovita. To mi daje #Eucerin transparentni sprej SPF 50, praktičan za primjenu u mnogim aktivnostima na otvorenom. Posebno je osmišljen i za zaštitu dlakavijih dijelova tijela. Moje tjeme i razdjeljak su mu posebno zahvalni, jer više po kosi nemam neugledne bijele tragove. Ma ovaj je sprej idealan za uživanje u ljetu.😂🍉
Marijana Šimić,

Idealna zaštita!

Dugo sam tražila sredstvo za zaštitu od sunca sa visokim SPF-om ,da nije guste teksture i da ne ostavlja bijele tragove na koži. I pronašla sam ga. Eucerin Transparentni sprej sa SPF 50 je proizvod koji ima sve ono što od proizvoda za zaštitu od sunca sa visokim SPF-om tražim. Lagane je nemasne teksture. Savršeno se upija u kožu ,ostavljajući na njoj zaštitni film i maksimalnu zaštitu .Odličan je za masnu , nečistu kožu . Na takvoj koži je i korišten ovaj transparentni sprej .I zaista je odličan jer nije izazvao nikakvo pogoršanje na koži u vidu bubuljica i akni. E , sad mi se nemojte smijati. Ovaj sprej je idealan i za muškarce sa dlakavim prsima :) . Stvarno se upije u kožu u sekundi i ne lijepi dlake niti malo. U spreju je tako da je s tim olakšano korištenje . Ravnomjerno se raspršuje po koži . Vodootporan je tako da zaista pruža jako dobru zaštitu . Moje preporuke za ovaj Eucerin Transparentni sprej imaju svi , i muškarci i žene . :)