Ivana,

Moja zaštita

Odličan fluid , štiti , njeguje , praktičan i ovo ljeto uz mene . Nemam više sitnih borica , koža mi je lijepa i nježna na dodir . Bezbrižna na suncu , moja koža je zaštičena , lijepo preplanula i bez loših utjecaja sunčevih zraka . Obožavam ga .
blue,

Odličan odabir za mamu

Već neko vrijeme koristim Eucerin Sun njegu za tijelo i lice i vrlo sam zadovoljna proizvodima pa sam tako mojoj majci preporučila Eucerin Sun njegu za lice. S obzirom na njene godine (60) i stanje lica (suho i crvenilo) kupila je Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50 kojim je vrlo zadovoljna; koža lica je nahranjena, crvenilo manje vidljivo a ujedno je zaštićena od UVA i UVB zraka. Mamina preporuka za ovaj fluid!
Marina,

Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lice SPF 50

Odlican fluid lagane teksture s visokim zastitnim faktorom koji stiti od sunca, a ujedno sprjecava i nastanak bora. Lijepo se razmazuje i upija, a lice je mekano i glatko. Preporucam! Marina Jug Pičmanova 2 10 000 Zagreb 095/7359758
Sandra,

Sve preporuke! :)

Kupila sam ovaj fluid na preporuku prijateljice i do sada nemam ni jednu zamjerku. Inače imam normalnu kožu kojoj se T-zona ponekad zamasti, ali ništa pretjerano te prištiće na području oko usana. Ovaj fluid je lagane, prozračne teksture, vrlo lako se nanosi na kožu i brzo se upija te se pokazao kao idealna podloga za make-up koja ne začepljuje pore, a opet štiti od sunca i koži pruža potrebnu njegu. Ovaj fluid definitivno preporučujem dalje! :)
Zeljka,

Cista desetka

U ljetnim danima ga koristim svakodnevno, ali doslovno. Odlican je i kao podloga prije sminkanja. Njeguje i stiti.