Ivana Klc,

Recenzija

Proizvod je odlican, kupila sam ga nedavno prije nego smo krenuli na more. Namazem dijete svaki dan s njim i stvarno sam zadovoljna. Inace je jako osjetljiv na sunce. Cijena i sama kvalietata su u odlicnom odnosu tako da svakako ovaj proizvod preporučujem.
Daniela,

Eucerin

Uvijek,ali bas uvijek kupujem Eucerin,sebi faktor 30 dok za djecu uzimam 50. Obzirom da volimo dugo biti na plaži važno mi je da smo pravilno zaštičeni. Tekstura je odlična,lako mazljiva što je važno jer mogu brzo namazati male nestrpljivke. Nije masno,dobro se upija u kožu,nema alergije ni crvenila. Top proizvod.
Marta,

Recenzija losiona spf 30

Dobili smo preporuku dermatologa za ovaj losion za bebu 9.5 mj.... nekoliko puta sam namazala (ruke,noge,ramena; lice nismo nosila je sesiric) svaki put bio izbio osip koni trajao 2-3 dana. Bila je izlozena suncu u setnji maximalo 30 min i to oko 9-10h ujutro.
Irina,
Prezadovoljna, proslo ljeto smo koristili i mi i curica od godinu dana, nikad nije bila crvena, a inace ima osjetljivu kozu, ove godine smo kupili opet
Anči,

Najbolji izbor za moje dijete

Najbolji izbor za moje dijete. Moja curica je alergična na sunce, kad ostane i malo na suncu dobije alergiju ispod očiju, na čelu i na nosu. Sve smo probali, svakojake kremice protiv alergije na sunca. Kada smo otkrili Eucerin sensitive protect losion bili smo presretni i moja kćer i ja jer smo napokon pronašli rješenje. Sada može ostati duže na suncu i uživati u ljetnim radostima. Ankica Butina-Doležal, Novska