Dijana,

Odlična zaštita

Krema za ruke je nježe i prozračne teksture !!Brzo upija u kožu što mi je jako bitno kod krema za ruke !!Nema crvenila,osjećaja zatezanja i guljenja kože sa ovom kremom sam sigurna za sve hladne dane !!
Romano Matka,

Top zaštita

Počinje razdoblje kada se moje ruke mijenjaju. Nisu toliko nježne, navikle su zbog posla biti u svakakvim vremenskim uvjetima ali pucanje kože je bilo neizbježno i to do krvi sve dok nisam dobio preporuku za ovu kremu. Prijateljica ju koristi i rekla mi je nek probam a ta mazanja kremama nisu moj djir, masno i ljeplhivo. No, ova krema me iznenadila. Nije ni masna ni ljepljiva a otkako ju koristim, nema pucanja kože ni neugodnog pečenja kože.
Anja,

Krema za ruke

Odlicna njega za ruke, koza je mekana i nahranjena. Nakon nje nema svrbeza niti ispucanosti koze. Nema mirisa pa je samim time jos ugodnija.
Jasminka Stanić D.Cesarića 6 Sesvete,

Krema za ruke

Lagana, fina kremica, ugodnog mirisa... Popravlja tonus kože, brzo se upija, ruke ostavlja baršunaste i meke, idealna zaštita od hladnoće... Toplo preporučam!
Maja,

Najbolja krema za ruke ikada!

Prvi puta u životu (a imam 28 godina i atopijski dermatitis od rođenja) da mi je koža na rukama mekana i bez otvorenih rana u ovom hladnom periodu! Kremu koristim skoro 6mj i još uvijek mi pomaže kao i prvih dana korištenja. Oduševljena sam kremom i planiram ju i dalje kupovati!