Vesna Ladičar,

Najbolja krema za moje suhe ruke

Već dugi niz godina koristim Eucerin proizvode i mogu reći kako sam probala sve kreme za ruke koje Eucerin nudi ali je AtopiControl krema daleko najbolja. U trenutku umiruje ispucala i nadražene ruke i pruža im olakšanje. Lako se i upija i nije masna. Sve moje preporuke za ovu kremu.
Rinchi,

Spas za ispucanu kožu ruku

Zimi moje ruke redovno ispucaju i pojave se pukotine koje nerijetko i krvare. Ova krema je spas upravo za trenutke kad su mi ruke u takvom stanju, a kasnije me štiti i pomaže da do toga ne dođe.
M2101J,
Savršena za suhu i osjetljivu kožu
Dijana,

Odlična zaštita

Krema za ruke je nježe i prozračne teksture !!Brzo upija u kožu što mi je jako bitno kod krema za ruke !!Nema crvenila,osjećaja zatezanja i guljenja kože sa ovom kremom sam sigurna za sve hladne dane !!
Romano Matka,

Top zaštita

Počinje razdoblje kada se moje ruke mijenjaju. Nisu toliko nježne, navikle su zbog posla biti u svakakvim vremenskim uvjetima ali pucanje kože je bilo neizbježno i to do krvi sve dok nisam dobio preporuku za ovu kremu. Prijateljica ju koristi i rekla mi je nek probam a ta mazanja kremama nisu moj djir, masno i ljeplhivo. No, ova krema me iznenadila. Nije ni masna ni ljepljiva a otkako ju koristim, nema pucanja kože ni neugodnog pečenja kože.