Zlata,
Odlična kao i ostali Eucerin proizvodi losion za tijelo s ureom pomogao mojoj djevojčici s jako suhom kožom :*
Sofija Petrić,

Utjeha za suhu kožu

Moja koža je izrazito suha što mi stvara velike probleme, odnosno, stvaralo mi je velike probleme sve dok nisam počela koristiti ovu kremu. Nakon nekoliko dana korištenja moja koža je bila u toliko boljem stanju da i sama nisam mogla vjerovati. Nije više bilo ljuštenja ni crvenila, šminka mi je puno bolje sjedala na lice i osjećala sam se puno samouvjerenije. Krema je stvarno divna, a kako ima hijaluronske kiseline za smanjenje bora, kupila sam ju i mami, koja je isto tako oduševljena njome. Spas za suhu kožu!
Slavica Pejak,

Super proizvodi

Eucerin Hyal-Urea dnevnu kremu nisam probala, ali koristim jako puno Vaših proizvoda, pa sam uvjerena da je i ovaj odličan, kao i svi Vaši proizvodi koje sam koristila, a koristila sam ih podosta. S obzirom da imam problematičnu kožu lica i jako osjetljivu, koristim inače Vaše proizvode. Vjerujem da ću biti jedna od dvije sretnice koja će dobiti ovu kremu.... Lp, Slavica Pejak
Alenka Šljivečka,

Moj spas za zimske dane

Inače imam mješovitu kožu, no zimi je prilično suha stoga sam se odlučila isprobati ovu kremu. Primijetila sam da mi posebno suh zrak u prostorijama isušuje kožu, a pojavila se i pokoja borica na čelu. Tako mi se Eucerin Hyal-Urea dnevna krema učinila dobrim odabirom. I, nisam pogriješila. Posebno mi se sviđa jer mi ostavlja jako ugodan osjećaj na koži lica. Koža mi je meka i hidratizirana. Ove zime sam čak imala problem mjestimičnog perutanja kože zbog suhoće, no ova je krema to uspješno izlječila. Ovo je prava zimska krema za moju kožu, stvarno sam zadovoljna. Samo, moram priznati da je koristim ovih dana i kao noćnu, a ne samo dnevnu kremu :) Znam da postoji i noćna varijanta tako da planiram i nju uklopiti u svoju kozmetičku rutinu :) Sve preporuke za ovu djelotvornu kremicu :)
Marijana Šimić,

Učinkovita zaštita i njega lica

Moja koža zimi je strahovito suha i nekad na niskim temperaturama reagira katastrofalno,postaje jako osjetljiva. Lice mi nekad prođe kroz sve loše faze od zatezanja, peckanja i na kraju perutanja . Iako redovito njegujem svoju kožu lica , nekako je zimi nikad nisam mogla u potpunosti regenerirati dok nisam isprobala Eucerin Hyal - Urea dnevnu kremu sa 5% uree. Urea na takvu moju kožu djeluje poput melema. Krema se brzinom upija u kožu ..Nivo hidratacije , smirenu kožu (bez crvenila) ostavlja tijekom cijelog dana. Ovoj kremi privukla me ta savršena kombinacija uree i hijaluronske kiseline. Kako nisam više u cvijetu mladosti svojj koži moram pružiti nešto extremniju kremu i za suhoću a i za bore koje se na suhoj koži množe puno više.. Hijaluronska kiselina u sastavu ove kreme hidratizira i lijepo zagladi bore čak i one nešto dublje koje imam na čelu.Super je što postoji jedna ovakva krema koja nije iritirajuća za osjetljivu ,suhu i za kožu prožetu borama .Moje preporuke za ovu kremu imaju svi , ne samo osobe zrelije dobi.