...,

prihvatljivo

Lice mi je bilo suvo, crveno, ispucalo, cak sam i bore dobila (iako imam 23), tj. fisurice od ekstremne suvoce. Koristim ovu kremu vec dvije sedmice i zadovoljna sam. Koza je mekana, glatka, manje crvena, a krema lagana i savrsena kao podloga za sminku. Jedino cudno je, da mi se pojavljuju sitne bubuljice.
Mirjana Hrkač,

Super!

Prednost ove kreme je što je istovremeno anti-age, odnosno ima hijalurinsku kiselini koja se s godinama smanjue i odlična za suhu kožu zbog ureje koju sadrži.Iako bi ta kombinacija sastojama mogla biti agresivna, ova krema na izaziva nikakve reakcije na koži. Hidratantna je i koža je nakon nje nahranjena i mekana. Jako mi se sviđa i sigurno ću kupiti i CC kremu iz iste linije.
Slavica Maslak,

Slavica Maslak- recenzija

Imam 36. god. i ne problematičnu kožu. Pri tom nisam sklona korištenju pretjeranih krema. Jedini problem mi je izrazita suhoća kože i to samo po zimi. U ljekarni sam kupila kremu jer sam prije toga koristila Vaš losion za tuširanje i kremu za ruke koji su mi bili odlični. Ono što mi paše i kod ove kreme je prvo nježan miris i koža mi znatno drugačije izgleda. Nema perutanja i svrbeža. Krema se lako nanosi i dobro upija. Zaista je preporučam.
Željka,

Suha koža

Ovaj proizvod bi jako željela isprobati pogotovo sada u ove hladne dane i uz sav suhi zrak u kući koji dodatno isušuju moju kožu lica koja je i tijekom ostalih godišnjih doba suha,ali sada je katastrofa.
Zlata,
Odlična kao i ostali Eucerin proizvodi losion za tijelo s ureom pomogao mojoj djevojčici s jako suhom kožom :*