Dija,

Bogata krema

Napokon krema koja suhu kožu nahrani i daje joj vlažnost (nema onog osjećaja zatezanja )i ljuštrenja !!Odličnog sastava i jako bitno brzo upija u kožu i neostavlja masni trag !!Prihvatljiva cijena i preporuke svima
N007,

Spas za zimu

Hidratizira, njeguje, koza lica je meka, nezateze u ovim zimskim danima, spas od zimske suhoce, odusevljena, odavno nisam probala ovako nesto dobro za suhu kozu, preporucam
maximare,

Bez straha

Odlična kremica, daje elastičnost, vlažnost i hranjivost mojoj dugoj i netolerantnoj koži lica.Ne mašti i ne sjajinse te jenodkicna podloga za slikanje.Bez straha od alergije i nepoželjnih reakcija.Sve 5!
Lucija Lipić,

Odlična za suhu kožu

Imam jako suhu kožu i zimi je stanje grozno. Baš jako zateže. prije sam koristila Urea noćnu kremu, a sad sam prešla na ovu i još mi je bolja. Jako smanji zatezanje i hrani kožu.
Ana Punek,

Najbolja krema na tržištu za suhu kožu!

Već godinama borim se sa suhoćom na licu, stanje je postalo neizdržimo te sam bila primorana potražiti i liječničku pomoć. Nakon bezbroj isprobanih kremica koje mi je savjetovao doktor i neuspješnih rezultata na nagovor ljubazne ljekarnice isprobala sam Eucerin UreaRepair kremu za licu i malo je reći da sam oduševljena. Već nakon prva dva nanošenja prestala sam osjećati neugodne zatezanje koje me godinama mučilo. Nakon tjedan dana više ne osjećam suhoću na licu i ono izgleda zaglađenije i ljepše. Preporučam od sveg srca jer je mene ova kremica preporodila. Bravo Eucerin!