Stila,

Odličan proizvod

Nakon samo nekoliko dana korištenja moje mrlje na čelu i pored uha su izblijedile. Istina treba voditi računa prilikom pritiska, lijevom ili desnom rukom. Ne izlazi podjednako sadržaj na obje pumpice. Ali rezultat je izvrstan i preporučujem proizvod. Iako mi je bilo dosta za platiti, prezafovoljna sam, već nakon nekoliko dana, a sada već razmisljam da ću si odmah kupiti novi, čim ovaj bude pri kraju.
Myra,

Antipigment

Sve pohvale za ovaj serum...nakon 3 tjedna korištenja, mrlje od sunca su manje vidljive, skoro izbljedile, a koža lica nije suha, nahranjena je i sjaji...prvi put koristim BB kremu i puder rjeđe no inače. Mrlje mi se javljaju svakog ljeta , a ove godine su bile najjače izražene do sada, crne i to na području ispod nosa pa je izgledalo kao da imam brkove (neki su to sigurno i mislili 🤭😂), puder to nije mogao prikriti... probala sam različite prirodne pripravke, ništa nije pomoglo (limun, aloe vera, kurkuma,...) sve dok nisam kupila ovaj serum. Oduševljena sam rezultatom, definitivno koristim i dalje ovaj proizvod.
Jelena,

Testeri

Gdje god sam trazila u Banjaluci tester vaseg seruma nisu imali i rekli su u 90 posto apoteka da im Eucerin testere ne dostavlja. Inace sam evenbrighter vasu kremu koristila i jako je pekla koza gdje se nanese te od tada prvo tester pa onda kupovina kreme
Ivana,
Čak i da je ovaj serum čudotvoran (a nije) i da zaista briše sve mrlje s lica, ne bih ga kupila ponovo, jer sam pola pakiranja potrošila na uzaludno pokušavanje istiskivanja oba proizvoda istovremeno. Vrlo loša realizacija pakiranja i jako sam razočarana!!!
DB,

Djelotvoran

Nakon 2.potrošenog pakiranja znatno mi se poboljsao tonus kože i primjećujem da mi je koža mnogo hidratantnija.