Sandra H.,

Konačno zadovoljna

Ova krema je ispunila moja očekivanja. Koža na stopalima je mekana, njegovana i to nakon kraćeg roka mazanja. Ušteda i vremena i novaca. Nema masnog traga, a stopala nježna i glatka. Preporucam od srca
Nivespkc,

Urea Repair PLUS krema za njegu stopala sa 10% ureje

Poštovani, Nakon korištenja urea repair plus kreme moja stopala su kao nova. Godinama mučim muku sa suhim i peckajućim stopalima koristila sam raznorazne preparate koji se i nisu baš pokazali. Naišla sam na ovu kremu sasvim slučajno listajući i tražeći proizvode za njegu stopala. I moje iskustvo je više nego zadovoljavajuće zato preporučujem svima onima koji muče muku sa stopalima jer meni se je krema pokazala jako zadovoljavajuće i koristim ju svakodnevno jer rezultati su vidljivi. Zato eto svi koji imate problem sa suhom kožom, ispucalom i bolnom rješenje je upravo ispred vas.
Anitabacurin,

Pohvale

Mojim stopalima uvijek je treba dodatna njega, ali sama pomisao na masna stopala stvaralo mi je muke. Ne volim taj osjećaj na nogama. Stoga sam većinom odgađala taj tretman ma koliko potreban mi bio. Onda mi je prijateljica preporučila Eucerin, i zbilja nisam zažalila. Krema je predivna, tako mekana, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Ambalaža je praktična. Sve pohvale za proizvod, karakteristike, Eucerin i cijenu.
Silvi,

Bolje ne može

Krema je super nije masna dobro se upija a koža je nakon tretmana mekana i glatka 'super!
Anja,

Urea Repair PLUS krema za njegu stopala sa 10% ureje

Krema je savrsena, hranjiva a ne masti kozu. Bolujem od dijabetesa tip 1,koza mi je dehidrirana, zima, vjetar i centralno grijanje je jos vise isusuju. Preporucam svima, za cijelu obitelj.