SandraH,

Nebrušeni dragulj među kremicama

Eucerin proizvode obožavam, od kad koristim ovu kremu koža mi izgleda puno svježije i zdravije. Iako sam bila malo skeptična, zapravo se u toj jednostavnosti krije jedan predobar must have proizvod.
Marija,

Savršena njega za kožu

Eucerin koristim godinama jer imam neurodermatitis, stoga mi svi Eucerinovi proizvodi odgovaraju jer ublažavaju i smanjuju crvenilo...zimi i u jesen rabim Eucerin s pet posto ureje, jako sam zadovoljna.
Jan Basta,

Bijeg od alergije

Eucerin pH5 liniju redovito koristim u ovo doba, kad proljeće pokuca na vrata skupa sa svim silama peludi. :) Koristim pH5 losion za tijelo, kremu za ruke i dakako ovu kremu za suhu i osjetljivu kožu lica i tijela. Nju konkretno mažem na lice. Kako provodim većinu vremena na otvorenome, ovaj Eucerinov proizvod savršeno odgovara mojoj suhoj koži obraza i čela. Umiruje alergijski svrab i postepeno se upija, čak mi se i blagi miris pH5 njege jako sviđa. Preporučujem ju svima koji muku muče s peludima i proljećem.
Nina,

Njega koze

Odlična krema za njegu suhe kože i regulaciju ph vrijednosti. Toplo preporucujem!
Nada,

Eucerin Sensitive Protekt

Svi Eucerin proizvodi su odlicni,za mene najbolje sto na trzistu postoji.To su pouzdani proizvodi i djelotvorni,a sve ostale mogla bi nazvati poluproizvodima koji su izmisljeni radi zarade.