Vini,

Eucerin losion za tijelo

Odličan losion, redovitim korištenjem obnavlja i štiti suhu kožu. Njegovom upotrebom nahranim i oporavim kožu, više nije suha.Preporučam ga svima.
Mornarka,

SOS za suhu kožu

Odličan proizvod za suhu kožu tijela, koža me je prije njega jako zatezala, ljuskala se i bila na očigled suha. Losin je zaista spas za kožu, koja je nakon njega cijeli dan nahranjena, elastična, nema tragova suhoći ni malo, a uz to ima i prekrasan blag miris. Nakon duljeg korištenja koža zaista izgleda oporavljeno, nahranjeno i normalno. Zaista preporučam svima!
Ana 78,

Konačno zadovoljna

Imam izrazito suhu kožu koja se ljuska. Nužna mi je krena nakon tusiranja. . Nakon potrage u bespuču ponuda kozmetika i krema uzela sam ovaj eucerinov losion. Moja koža je glatka, izgleda njegovano. Prezadovoljna sam. Vrijedi svake kune.
Slokica,

Spas za suhu kozu

Imala sam problema sa ekstremno suhom kozom na ramenima, cak pojedini dijelovi su ostali bijeli nakon suncanja. Eucerin losion sam pocela koristiti po prijedlogu svoje doktorice i rezultati su me odusevili. Sad je obavezan dio njege tijela poslije ljeta.
Rea,

Dobar omjer cijene i kvalitete

Imam suhu i osjetljivu kožu koja je nakon tuširanja toliko dehidrirana da ima bijele ljuskice, a kao nuspojava me cijelo tijelo svrbi i najradije bih se cijela izgrebla. Ovaj losion je nešto skuplji od drugih alternativa, ali stvarno se isplati svake kune. Odmah nakon nanošenja koža je mekša i elastičnija, lako se razmaže i mala količina je dovoljna da pokrije veće područje. Apsolutno ga preporučujem svima koji imaju suhu kožu poput moje; isplati se uložiti za ovaj proizvod koju kunu više, nećete požaliti :)