Djurdjica,

Najnaj

Od kad sam otkrila ovu CC kremu totalno sam izbacila korištenje pudera. Ova mi krema savršeno prekrije crvenilo i manje nedostatke na licu. Tako fino zagladi lice a tako je lagana na koži. Lice izgleda blistavo, zdravo i svježe!
Jasenka Piskač,

Krema za savršen ten i dobro raspoloženje

Ova je krema idealna, i mogu vam reći da u sekundi od mene napravi ljepoticu! Tako lijepo ujednačava ten te smanjuje vidljivost bora, da moje lice nakon korištenja ove kreme poprimi sasvim nov izgled. Kad je koristim, osmijeh mi je postojan. Ova CC krema je lagana na koži, te je definitivno bolji izbor od pudera. Koža lica mi je vrlo glatka, a ten blistav. Baš se nekako mlađahno osjećam kad nanesem ovu kremu! Ne popravlja samo ten nego i raspoloženje!
Mirela Rastija,

Savršena zaštita i make up ljeti

Idealna krema za njegu kože i prekrivanje nepravilnosti na licu. Izvrsna zamjena za tekući puder, lagana, prozračna, nije ljepljiva i teška, sa zaštitnim faktorom, bez parabena. Koža lakše diše bez teškog pudera, pogotovo ljeti, i zato je ovo idealna krema za moju kožu, napravi isto kao puder, a koža je lagana i diše, zaštićena, njegovana i hidratantna. Lijepo se stopi s licem i ne sjaji se, savršena za dnevni make up, moje preporuke svima.
Blanka Butković,

Odličan proizvod

Vrhunska krema za moju kožu 2 u 1. :-) Savršeno njeguje, te usput pokrije nesavršenosti. Odlična zamjena za tekući puder, moja koža lakše diše. :-)
Vesna ,

Idealna CC krema

Njega i odlično prekrivanje manjih nesavršenosti u jednom... koža izgleda lijepo i prirodno, idealno za ljeto!