Martina Šalković,

Idealno za kožu sklonu atopijskom dermatitisu!!

Od malih nogu imam problema s atopijskim dermatitisom i uvijek je bio problem pronaći zaštitu od sunca koja će odgovarati potrebama moje kože. Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca SPF 30 kupila sam na nagovor i nisam pogriješila. Bio je idealan za moju kožu, nježan ,lako razmaziv, a opet dovoljno učinkovit da me zaštiti od opeklina. Koža mi je na njega odlično reagirala i sigurno ću ga nastaviti koristiti.
Boba,

Odličan proizvod!

Vrlo nježan, a ujedno moćan, ovaj losion zadovoljava sve moje potrebe kad su sunce i plaža u pitanju. Ne moram ga nanaositi nakon svakog kupanja, a ukoliko odjenem odjeću neće mi ostaviti fleke na njoj. Ma super.
Plava1515,

Odlična zaštita

Imam vrlo svjetlu i osjetljivu kožu i ovaj losion me odlično zaštitio. Inače uvijek pocrvenim čak i ako provedem samo pola sata na suncu, a s ovim losionom nisam pocrvenila čak sam dobila lijepu boju bez ikakvih fleka. Preporučam svima
Marina,

Odlično

Zadovoljna sam koristenjem ovog losiona. Brzo se upija i lako razmazuje. Pruža maksimalnu zaštitu. Svakako preporučam :)
Suzana ,

Eucerin za 5!

Nakon pojave bijelih flekica u predjelu trbuha i struka, a tijekom korištenja boljih proizvoda za zaštitu od sunca iz supermarketa, odlučila sam krenuti u potragu za provjerenim sredstvom za zaštitu od sunca. Na preporuku prijateljice isprobala sam Eucerin Sun kolekciju za tijelo i nisam požalila. Obzirom da mi je ten nešto tamniji držim se SF-a 30 koji mi je dovoljna zaštita. Ne kaže se uzalud da je preporuka najbolja reklama. Nježne je nemasne strukture te ima antialergijsko djelovanje. Odlično se sjedinjuje s kožom, ne masti je i brzo se upija, a pruža maksimalnu zaštitu. Uz to sam krenula koristiti i Eucerin liniju za zaštitu lica te sam joj ostala vjerna. Sad ne pomišljam promijenit Sun kolekciju, pratim akcije u ljekarnama i napadam barem 2 puta ljeti u vrijeme akcije na Eucerin kolekciju :).