Fidoni,

Sun creme

Pošto imam osjetljivu kozu koja ne trpi puder, ovo je savršeno za mene.
Anita O.,

Isplati se!

Iako koristim kompletnu kozmetiku Eucerin, Sun toniranu kremu za zaštitu lica od sunca SPF 50+ sam si kupila tek sada. Do sada mi je bilo važno što bolje potamniti, pa si nisam kupovala tako jake zaštite. Na licu su mi se počele ocrtavati bore, osobito u ljetnim mjesecima. Izgledala sam si starije nego što jesam. A i brojna kvarcanja su odradila svoje. Sada sa Sun toniranom kremom za zaštitu lica od sunca SPF 50+, sam se oduševila. Jako dobro se upija, lagana je na licu… Ostavlja lice blago tonirano, kao prirodno. Crvenilo na licu je izostalo... Više ne stavljam pudere, koji mi zatvaraju pore i zatežu lice. Iskreno preporučujem!
Marija Mare,

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Za moju svijetlu kožu,ovu je savršen proizvod,kad ga nanesem mogu biti sigurna da moje lice nece imati opekline od sunca,Hvala Eucerinu na ovom proizvodu,moja koža je jako zahvalna :) Preporučujem bljedokožcima da isprobaju i zaljubit ce se u proizvod :)
Valentina Kocijan,

U ime svih svijetloputaca :)

Ova krema predstavlja raj za sve ljude svijetle puti. Moja mama ju je otkrila, ja usput malo ukrala i oduševila se. Naše sunce se promijenilo, pa i mi trebamo mijenjati preparate za svoju kožu. Ovaj proizvod me oduševio i hvala mojoj mami što sam ga otkrila potpuno slučajno. A znate da mame znaju nabolje :)