Irena ex Glušić Lanović,

Bez fleka i bez starenja - perfekcija!

Inovativni proizvod po mojoj mjeri! Fleke me vole, a pogotovo one za sunčanje. Kad sam vidjela ovo čudo na polici znala sam da je moj, a tek veselja kad sam ga dobila u ruke i detaljno pročitala i vidjela u sastavu hijaluron. Vrisnula sam u apoteci "jeeeeee", a moja princeza me u čudu pogledala. Namignula sam joj i rekla njenu izreku "bit ću mlada i lijepa", a ona je poskočila od sreće i rekla:"cooool". I tako moj Eucerin uskoro putuje u našu omiljenu tajnu Uvalu gdje uživamo u ljepotama i osami.
LILI,

Proizvod za mene

Nakon dugog traženja i potrošenih hrpe novca, napokon proizvod koji savršeno odgovora mojoj nježnoj i osjetljivoj koži
Paola,

Eucerin lonsion +50

Kupila, probala i koza je meka i vidi se razlika vec nakon tjedan dana koristenja. Zadovoljna jer mi koza nakon izlaganja suncu nema mrlje ni pjegice. Nastavljam ga koristit.
Anđelka,

Eucerin Photoaging Control losion SPF 50+

Losion je odličan, oduševljena sam s njim. Ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo upija, a njeguje kožu i štiti ju od opeklina i smanjuje znakove starenja kože. Sviđa mi se što je namijenjen za sve tipove kože.
Bruna,

Losion sa višestrukom zaštitom

Eucerin Photoaging Control losion SPF 50+ sam kupila u ljekarni, nakon savjetovanja sa ljekarnicom, a prije odlaska na godišnji odmor i izlaganja suncu. Iznenadila me njegova lagana tekstura i zaštita protiv starenja kože, tako da je losion bio pogodan za mene u kasnim dvadesetima, kao i za majku u kasnim pedesetima. Losion sadrži visoki zaštitni faktor, tako da omogućuje bezbrižno izlaganje suncu uz pravilno nanošenje. Pogodan je i za osjetljivu kožu i ugodnog je mirisa.