Vzd,

Fantazija

Odlican proizvod..posto sam trudnica ne mogu upotrebljavati bilo kakve proizvode pa je ovaj dosao ko naruceni..odlicna tekstura, lagano se razmazuje, brzo upija i ono meni najbitnije je da nema mrlja na odjeci..jednom rjecju fantazija..
Ana Dopuđ,

OTKRIĆE ZA PREOSJETLJIVU KOŽU

Ovaj losion, izvanredno laganog osjećaja na koži i super brzo upijajući spasio je moju kožu ovog ljeta,ne samo na plaži,već i u dnevnoj upotrebi, kod odlazaka na posao i u grad jer se jako brzo upija, ne ostavlja mrlje na odjeći i sa odjeće se brzo ispire, nema osjećaja težine i ljepljivosti.Koža mi je osjetljiva i reaktivna i otkad ga upotrebljavam, nema crvenila ni od sunca, ni od sredstava za sunčanje koja su mi znala izazvati rekciju.Izvanredan!!
Amarija,

SPF50 najbolji proizvod

Najbolja zaštita za moju kožu punu mladež...nikada od kad ga koristim nisam izgorila na suncu,uvijek dobim lijepu boju.Preporučam svima.
Bruno Basta,

Zaštita od sunca

Sunce me uvijek izmami van, te sam ljeti većinom na otvorenom - dakle uglavnom na suncu. Eucerinov ekstra lagani losion za zaštitu od sunca pokazao se kao odličan proizvod za mene. Brzo se upija, nema jak miris/parfem, moja koža nije više crvena i nadražena na 30°C. Naravno da izbjegavam podnevno sunce u srpnju i kolovozu koliko je god moguće, ali u ostalo vrijeme ovaj losion je najbolji kojime mogu namazati svoju kožu. Koža mi nakon njega nije masna, a opet - kad sam na moru mi i nakon kupanja ostaje zaštitni sloj. Koristit ću ga svakako i ovog ljeta.
Josipa Horvat,

Jako se brzo upija

Ja nikad, ali baš nikad nisam do sada kupila kremu koja se toliko vrzo upija. U sastojke se ne razumijem, ali imam povjerenja u Eucerin jer sam dobila više preporuka od stručnih osoba (doktori, farmaceuti). Ovo mi je baš novo otkriće i nastavit ću koristiti ovaj losion.