Maya,
Omiljena ljetna rutina za moje masno i aknama skolno lice. Odlično upravlja sebumom i regulira lučenje masnoće i samim tim omogućava nesmotreno uživanje na suncu!
Blue,

Odličan proizvod za zaštitu mješovite koze

Dugo sam tražila proizvod kojim ću zaštititi lice ljeti a istovremeno nanositi puder bez straha od nestajanja istog. Ovaj proizvod je odličan, nanesem ga ujutro nakon čišćenja lica i odmah zatim tekući puder. Puder je u ljetnim mjesecima postojan, bez klizanja a moje lice zaštićeno od sunca. I uz to se krema izrazito brzo upija pa nema potrebe za dužim čekanjem. Savršeno!
PetraTrbara,

Eucerin Oil control spf50

Lagana gel krema, ne ostavlja na kozi masni trag, osjećaj težine. Ne zacepljuje pore, regulira serum, nema sjaja. Idealna za masniji tip koze do mješoviti. Moja preporuka, koristim godinama i uvijek joj se vraćam.
Biljana Baranašić,

Savršeno!

Cijela obitelj koristi Eucerin i svatko od nas ima svog favorita, a ovo je moj! Posao mi zahtjeva svakodnevni make up bez obzira na temperaturu i godišnje doba. S ovom gel kremom se mogu našminkati kako želim, puder se ne pretvori u masnu kašu koja nakon par sati klizne s lica, šminka je postojana, nema masnog sjaja i najvažnije, zaštičena sam od sunca koje mi je česti pratioc. Preporučam svima!
Irena ex Glušić Lanović,

Zadovoljna i zaštićena masna koža

Ovaj proizvod sam kupila inspirirana tegobama masne kože moje sestrične. Imala sam i dilemu oko njenog rođendanskog poklona koja je riješena u mojoj lokalnoj apoteci. Magistra mi je nakon priče o kompleksima masne kože i sjaja na suncu kao jedini "LED" luster male plaže preporučila upravo ovaj proizvod. Sestrična mi upravo javlja kako s ovim proizvodom napokon ne svijetli! Zadovoljstvo je bilo još veće jer su vaši proizvodi za sunčanje upravo tada bili n sniženju pa sam usput kupila i par drugih.