GB,

Spas za suhu kozu!

Vec godinu dana koristim ovu kremu/mast i ovo je jedina prava prva pomoc u kuci. Pomaze za sve sto nadrazuje kozu, od opeklina koje savrseno zacjeljuju do uboda insekata. Naime na moru me je ugrizao pauk na vise mjesta i ova krema je apsolutno rijesila ubod, oteklinu i svrbez! Ma idealna njega za svaki dan, za ruke, zanoktice, pete. Najbolja njega za nadrazenu kozu!
Kika,

Savrsen proizvod!

Savrsen proizvod bez kojeg ne izlazim iz kuce.. Uvijek je u torbi i koristim ga u svakoj prilici.. U kuci,u uredu i vani! Jedini spas za moju ispucalu kožu
Tanja,
Vrlo vrlo dobar proizvod! :)
Kristina Kristić,

Najdraži proizvod moje kozmetičke torbice

Proizvod za kojim posegnem svaki dan i to po više puta svakako je Eucerinov Aquaphor. Najprosto ga obožavam zbog njegove šarolite primjene i mogućnosti korištenja. Ja ga najviše koristim na svojim neposlužnim obrvama i moram priznati kako je to najbolji fiksator za obrve koji sam ikada isprobala. Odličan je i za moje suhe zanotkice koje obilato namažem svake noć prije odlaska na spavanje.
Matea,

Odlican proizvod

Imam vrlo suhu kozu i prezadovoljna sam s ovom kremom,cak i moj muz koji nikad ne koristi kreme ju koristi za suhe ruke. Sinu starom 4 godine mazem popucalu kozu izmedu prstiju na nogama. Odlican proizvod!!!