Liliana Filippi,

Uzmi samo najbolje od sunca

Umjereno izlaganje suncu je neophodno, posebno u mojim zrelim godinama (sinteza vitamina D, prevencija osteoporoze...). Uz ovaj lagani brzo upijajući losion blagog mirisa, opuštenije pripremam kožu za nešto jači intenzitet sunca. Redovito štitim sve izložene dijelove tijela, a da je pritom moja odjeća pošteđena ružnih bijelih tragova. 👗👕 I ono najvažnije, koža nema vidljivih kao ni dubinskih oštećenja DNA stanica, koja kumulativno mogu rezultirati teškim oboljenjima kože. I na moru ću nastaviti koristiti Eucerin Photoaging Control losion, te uspješno neutralizirati 'armiju' slobodnih radikala koju generiraju UV zrake. A svojoj ću kćeri i dalje izgledom biti kao malo starija sestra, jer sam Eucerin formulacijama već 10- tak godina usporila neumitan protok vremena.
Alenka Šljivečka,

Eucerin za bezbrižan boravak na suncu

Obožavam ljeto i boravak na suncu te upravo zbog mojih višesatnih boravaka na suncu pazim na zaštitu kože. Kod ovog losiona najviše me privukla činjenica da podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože i naravno, da sprječava fotostarenje kože. S obzirom da imam osjetljivu kožu, ovaj se losion uistinu pokazao kao odličan izbor. Njegova velika prednost je i vodootpornost te što pomaže smanjiti intenzitet mrlja od kreme za sunčanje nakon pranja. Lako se razmazuje i odlično upija, a osim što vrhunski štiti kožu također je njeguje, vlaži i umiruje. Mogu reći da je ovaj losion neizostavan dio svakog mog boravka na suncu te uz njega još više i bezbrižnije uživam u ljetu!
Zdenka Filippi ,

Po Eucerinu se ljeto poznaje

Kako uživati u svim blagodatima sunca, uz istovremenu zaštitu kože od dubinskih i površinskih foto oštećenja te prevenciju preuranjenog starenja? Odgovor sam pronašla u ovom laganom brzoupijajućem Eucerin losionu koji ne ostavlja tragove na odjeći. Koriste ga svi odrasli članovi moje obitelji, pa smo plikovima kao jednom od oblika alergija na sunce rekli zbogom. A uz mehanizam vlastite obnove DNA stanica kože, godine ostaju samo broj.
Ana Šušak,

Zaštita od sunca 24h

Imam veoma osjetljivu kožu, lako izgorim čak i kad samo sjedim u gradu na kavi, ispod suncobrana. Kada sam birala zaštitu od sunca, najbitnije mi je bilo da se osjećam ugodno, "da ne osjetim da je imam na sebi" te da ne ostavlja mrlje na odjeći. S obzirom da se mažem već ujutro prije izlaska iz kuće bitno mi je da miris nije intenzivan, već da je blag cijelog dana. Eucerin losion je baš po mojoj mjeri. :)
Biljana Baranašić,

Petica

Ovaj losion upotrebljavam "za grad", tj za svaki dnevni izlazak kad sam u normalnoj odjeći, jer bez namazanih ruku, nogu i posebno dekoltea ne izlazim nikud, a Eucerin se dokazao kao najbolji protivnik bijelih mrlja i flekova na odjeći. Osim toga koža mi uz njega zadržava mladolikost. S Eucerinom sunce nije neprijatelj.