Melani,
Odlična krema za hidrataciju i zaglađenost kože. Mala količina, a veliki rezultati.
Dorotea,
Ova je "okoloočna" krema lagana, lako se utapkava i upija te učinkovita. Ne iritira moje jako osjetljive oči. Koristimo je i ja /47 godina godina/ i moja kćer /26 godina/ dva puta dnevno. Moja mala tajna: jednako je učinkovita i za područje oko usana, tako da je 2 u 1! Što još reći, lako se istiskuje iz mekane tubice, samo za zadnju upotrebu je moram razrezati. Naše preporuke!"
Marijana 1402,

Prezadovoljna

Već dugo koristim ovu kremu i jako sam zadovoljna rezultatima. Prve borice oko očiju su zaglađenije, a koža je hidratizirana i na očigled svježija.
Marija,
Obozavam ovu kremu. Inace mrzim kreme oko ociju jer je vecina tih krema teska i masna ali ova krema je vrlo lagana i iznimno brzo se upija. Vrlo mala kolicina je dovoljna, lijepo mi zagladi povrsinu oko ociju i na ocigled izgleda svijetlije i hidratizirano. Cak i ove male bore smijalice izgledaju mnogo bolje s kremom.
Maja Grgurević,

Odlična krema za područje oko očiju!

Kada su okoloočne kremice u pitanju moji najvažniji kriteriji su da dobro nahrani to područje i da ne iritira moje osjetljive oči. Ova krema je to i ispunila, vrlo je nježna i ne izazive nikakve iritacije ili suzenje očiju a ujedno je vrlo hranjiva i hidratantna. Nakon redovite upotrebe okoloočno područje izgleda svježije, nahranjeno i stvarno mi se čini da mi je zagladila sitne borice. Ja ju koristim i u jutarnjoj njezi jer je jako dobra kao podloga ispod korektora koji lijepo sjeda na ovu kremicu. Također je nezaobilazna i u mojoj večernjoj rutini a koliko ju volim govori i to da sam već na trećoj tubici i sigurno ću ju i nastaviti kupovati. Preporučila bih ju svima koji traže dobru njegu za okoloočno područje bilo kao prevencija protiv bora ili ako već imaju bore ali ih žele malo ublažiti.