Jasmina Sukalić,

Odlično ulje za zrelu i zahtjevnu kožu

Odlično njegujuće ulje koje brine za osjetno čvršću kožu, poboljšava elastičnost i mekoću kože. Povećava elastičnost kože dok su duboke bore vidno smanjene. te je na taj način struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda.
Dijana,

Najbolja njega za moje lice

Nakon svih silnih isprobanih krema, seruma i ne znam što sve ne, konačno imam presavršenu kolekciju za moju zahtjevu kožu. Prvo sam isprobala dnevnu i noćnu kremu iz iste kolekcije a tek onda i ulje. Elasticity+filler ulje je definitivno proizvod koji mojoj koži pruži sve ono što treba. Lijepo se namaže, super se upije. Konačno imam zdravu, sjajnu, zategnutu i blistavu kožu lica i zbog toga se i bolje osjećam i puno bolje izgledam :)
Jasminka Stanić,

Elasticity filler ulje

Ulje koje se lako nanosi, ugodnog mirisa i fine blage teksture, mazi i njeguje kožu, čini je njegovanom i mekom na dodir. U vrlo kratkom roku popunjava borice, koži vraca izgubljen sjaj i elastičnost... uglavnom, meni je u kombinaciji sa kremom u potpunosti popravilo tonus lica. U lijepo je dizajniranoj bočici, privlačnoj ambalaži, najdrazi mi je proizvod u kupaonici, baš da razmazi zreliju kožu, a i onu nešto mlađu, svakodnevno izloženu stresom... Toplo preporučam!!!
Snježana,

SPAS ZA LICE U BORBI PROTIV ROSACEE

Nakon eksperimentiranja s raznim kremama i načinima kako pomoći svom licu u borbi protiv rosacee otkrila sam Eucerin anti-rose kremu koja je nekoliko dana nakon uporabe počela davati rezultate i moje crveno, umorno, isušeno lice je živnulo, no nešto je nedostajalo...(koža zahvaćena rosaceom je hirovita i zahtjevna). Nedostajala mi je elastičnost, blistavost, još uvijek mi je nedostajao onaj final touch i pronašla sam ga u ulju za lice....pronašla sam ga u Eucerin elasticity+filler hranjivom ulju za lice. I to je bila ljubav na prvo korištenje :) Prezadovoljna sam. Tekstura, miris, pakiranje, način na koji se upija u kožu....što se mene tiče ocjena je 10/10. Ulje mi je postalo dio svakodnevne rutine. Nema više perutanja mojih rumenih obraza nakon nanošenja pudera, nema osjećaja zatezanja i suhoće lica. Sada je moje lice blistavo, zdravog svježeg izgleda, glatko, zategnuto....a ja sam sretna da sretnija ne mogu biti! I jedino što mogu reći....hvala vam od srca na ovom fantastičnom proizvodu!
Tamara,

Samo Eucerin, zauvijek ❤️

Koristim Eucerinove proizvode već 10 godina. Znam da vrijede jer su se tijekom svih tih godina pokazali kao najbolji. Eucerinovo ulje sam koristila svakodnevno u trudnoći i nisam dobila ni jednu striju zahvaljujući njemu. Također koristimo za našu djevojčicu, koja je izrazito svijetle puti, sprej za zaštitu od sunca osjetljive dječje kože, sa zaštitnim faktorom 50 od prvog dana, već punih 8 godina i uvijek smo bez brige jer znamo da ima potpunu zaštitu. Što se tiče Eucerin Elasticity+Filler, on ciljano pomaže zahtjevnoj koži obzirom da potiče proizvodnju kolagena i sprječava smanjenje elastičnosti. Na taj način se bore vidljivo smanjuju i dobije se onaj "fresh look". Super je što se može koristiti zajedno sa preparatima za njegu. Vrijedi isprobati. 😉