Bibi,

Ovo je jedina krema,a probala sam ih puno, koja je bila vidljivo učinkovita u borbi sa hiperpigmentacijom na mom licu. Stare mrlje su izbljedile, nove se nisu pojavile, a njom mogu na sunce bez brige jer ima u sebi SPF pa tako ubijam dvije muhe jednim udarcem.
Erika,

Rođendanski poklon

Kada me je dečko upitao što želim za rođendan, kao iz topa sam rekla Eucerinovu anti-pigment dnevnu kremu. Već duže vrijeme muku mučim sa hiperpigmentacijom i nakon svih probanih proizvoda konačno sam odlučila isprobati ovu kremu. Koristim ju puna dva tjedna i ono što mogu reći da sam oduševljena. Mrlje blijede! Ne samo da ja primjećujem razliku već i svi ostali. Krema je odlična, lice puno bolje izgleda, a ja sam prezadovoljna. Svakako preporučujem.
Rinchi,

Treba vremena

Slušam samo pohvale i napokon sam ju ovo ljeto uvela u svoju rutinu. Moram priznati da su rezultati zasad jako dobri. Nove mrlje nisam dobila, a stare lagano blijede. Naravno da ništa ne odlazi "preko noći" te su upornost i redovitost itekako potrebni.
M.J.,

Eucerin

Posebno ljeti koristim ovu kremu jer mi je koža sklona tamnim mrljama. Redovnim korištenjem mrlja nema, a koža je hidratizirana i svježa
Snjes,

Bolja od seruma

Dugo vremena se borim sa mrljama na licu...kako od dvije trudnoće,tako i od sunca,koza mi je postala dvobojna na licu.Neko vrijeme sam koristila serum,ali kada ga jednom nisam mogla kupiti,odlučila sam se za dnevnu kremu i preporodila me! Preporucam toplo i onim najokorjelim i nevjernim da probaju jer mojim mrljama nije pomogao ni kemijski piling koji nije tako neinvazivan kako pišu. Hvala eucerin!