Bojan Rodik,

Spas protiv znojenja

Eucerinov intenzivni sprej najbolji je kojeg sam pronašao na našem tržištu. Fizički sam aktivan, pogotovo terenski za vrijeme ljetnih vrućina, stoga se često i intenzivno znojim. Uz to si i brijem pazuhe, nakon čega je moja koža dodatno osjetljiva i negativno reagira na skoro svaki preparat. U jednom periodu nisam htio koristiti ništa kao after-shave, dok bih za probleme sa znojenjem raznorazne dezodorane raspršio po odjevnom predmetu iznad pazuha - da bih izbjegao doticaj s kožom. Nažalost, ta metoda nije riješila problem znojenja i neugodnog mirisa, pa sam morao pronaći ultimativno rješenje svojih problema. Ovaj Eucerinov sprej prvi je takav koji mi ne nadražuje kožu, već ju smiruje i osvježava. U prosjeku mi jedna bočica potraje po dva-tri mjeseca te ostajem vjeran Eucerinu.
Tihana Josipović,

Ugodan osjećaj cijeli dan u odličan Eucerin sprej

Svi znamo koliko neugodan može biti osjećaj znojnih pazuha i neugodnog mirisa, pogotovo kada su ljetni mjeseci u pitanju, što ovaj intenzivan sprej rješava u sekundi! Zbogom brigama i neugodnosti!
Natalija,

Ovaj proizvod je pravo cudo 😁😊

Odlican proizvod,djeluje odmah...ne znojim se ,neugodni mirisi su u potpunosti nestali.
Taky,

Top proizvod

Veoma sam zasovoljna, buduci da sam u menipauzi i jedini je proizvod takvog tipa koji mi je stvarno pomogao! Nema vise neugosnog mirisa!
Renata,

Sigurna uz Eucerin

U godinama kad imaš iznenadne valove vručine i znojenja, a uz to se baviš intenzivno spirtom jedino uz Eucerin spray protiv intenzivnog znojenja mogu biti sigurna i obavljati svoje redovne dnevne aktivnosti.