Niki,

Sjajan proizvod ***** zvjezdica

Kupila sam Eucerin sprej ali sam pri tome bila vrlo skepticna.Godinama se borim sa prekomjernim znojenjem ali bas prekomjernim.Naspricala sam ga jednom i odmah osjetila njegovo djelovanje.Odjeca mi je bila suha.Medjutim sutra ujutro suprotno uputstvu naspricala sam jos jednom, navecer jos jednom.Iduci dan 2 puta sam spricala i tada primjetila peckanje i svrab.Znam da sam kriva jer sam ga upotrebljavala suprotno od naputka ali od silne brige hocu li se znojiti ponavljala sam postupak.Moj zakljucak je da je Eucenin sprej savrsen jedino se trebate drzati naputka kako ga koristiti.Cekam da alergija prodje pa da ga ponovno probam.
Vivana,

Najbolji

Nikada više neću kupiti nijedan drugi proizvod.. nema boljega
Gordana Prpić,

Eucerin Anti- Transpirant intensive

Kao i mnogi koji se susreću sa prekomjernim znojenjem..u potrazi za odgovarajućim..konačno sam pronašla smirujuće zadovoljstvo najbolje učinkovite zaštite Eucerin Anti- Transpirant intensive zaštita 72 h.. savršena formula!!
juče danas sutra,

Odličan 5,

Izražavam moje oduševljenje proizvodom i zaista je veoma učinkovit,riješen dugogodišnji problem prekomjernog znojenja. Zanima me u tom smislu:Da li je u redu zaustaviti znojenje koje je prirodan proces i kako se to dugoročno može odraziti na organizam ? Realno mislim da bi moglo biti nekih problema ili možda griješim???
Dalila,

Tople preporuke

Moj spas, moje sve. Odkako sam ga otkrila više ne koristim niti jedan drugi dezić. Stvarno svi koji imate problema s neugodnim mirisom i jakim znojenjem morate probati Eucerin anti transpirant