Tanja08,

Zadovoljna tonikom!

Fenomenalan tonik! Koža nakon nanošenja tonika bude mekana kao svila, a ujedno lijepo očiti ako je nešto od make upa ostao nakon čišćenja lica gelom. Krema se nakon tonika puno bolje upije u kožu. Osjećam puninu lica pod prstima nakon korištenja. Baš vas širokogrudno volim! ❤️ .
Nadalina,

Savršena priprema

Suha koža. Ponekad se perut u t-zoni. Nakon dugo traženja prikladne njege, našla sam Eucerin. Veliko hvala ljekarnika na preporuci! Koristim tonik ujutro i navečer na očišćeno, čisto lice. Brzo se upija, daje koži izgubljenu vlagu. Nježan! Ostavlja mogućnost kratke masaže lica bez da vučem kožu sa prstima! Dizajnom jednostavna bočica s nježno plavom bojom koja umiruje pogled kao što tonik umiruje lice nakon čišćenja. Neizostavan! Nakon Tonija i hyalurona krema dolazi u minimalnoj količini. S ovom njegom moja koža živi novu mladost u 40tim godinama
Helena,

Dermatoclean tonik

Ovaj tonik je idealan za moju mjesovitu kozu, jer mi dodatno ne isusuje suhe djelove a lijepo hidrira I priprema kozu za kremu. Koristim ga navecer nakon dermatoclean micelarne pjene. Vidljivo je koza blistavija I sjajna. Odlican tonik.
Mary,

Osvježavajući tonik

Na moju osjetljivu kožu nanosim ga 2 puta dnevno, ujutro i navečer, kao pripremu za redovnu njegu kože. Tonik je nježan prema koži i ne isušuje ju. Koža je bezprijekorno čista i osvježena.
Marta,

Odlično

Ovaj tonik koristim zadnjih tjedan dana, ali su promjene počele biti vidljive već nakon drugog dana. Nanesem ga prije noćne kreme što se pokazalo izvrsnim jer se ona upije kao nikad prije. Lice je blistavo i svježe!