Nataša Junašević,

Moj savršeni Roll - on dezodorans

Imam jako osjetljivu kožu i moram jako paziti koje proizvode koristim. Naslušala sam se i reklama i svakakvih priča, zaštita od 48 h i slično, a osjetiš se za manje od sat vremena. Mislim, nisam očekivala zaštitu od 48 h da se ne moram ni kupati, ali bar dok sam na poslu da mi ne bude neugodno pred ljudima. Razni dezodoransi osim neučinkovitosti, izazivali su i neke kožne osipe, a i ostavljali mrlje po odjeći koje nisu baš perive. Budući da sam zadovoljna Eucerin proizvodima, isprobala sam i ovaj Roll - on Eucerin dezodorans. Nemam nikakvu kožnu reakciju, a ono najvažnije, ne moram se njuškati na poslu i skrivati jer se osjetim. Piše da je idealan za 24 h, ali nisam ga na toliko sati testirala. ;) Preporučujem svima, a posebno ljudima s osjetljivom kožom i alergičarima. Ništa ne košta probati, a možeš dobiti sreću do kraja života! :)
Ivana Balaić,

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu

Najbolji dezić za osjetljivu kožu koji sam probala jer stvarno imam izraženo osjetljivu kožu u predjelu pazuha,a on mi jedino odgovara
Mirna Prevolčić,

dezic

najbolji. koristim ga stalno :)
Zadovoljna,

Odlični ste

Imam osjetljivu i suhu kožu i koristim Vaše proizvode kojima sam izrazito zadovoljna...Odlični ste i samo tako i nastavite i dalje!
Nikolina Brajdić,

Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu

Imam osjetljivu kožu i već godinama se mučim s pronalaskom savršenog dezodoransa koji bi bio blag za moju kožu a istodobno štitio od neugodnih mirisa. Isprobala sam puno dezodoransa ali nijedan mi nije odgovarao, svaki bi imao neki nedostatak. Nedavno mi je prijateljica preporučila Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu. Isprva sam bila skeptična jer svi hvaljeni dezodoransi su me razočarali, ali ipak sam odlučila isprobati Eucerin dezodorans i nisam se pokajala! Mogu napokon reći da sam našla svoj idealan dezodorans! Moja koža je napokon bez iritacija i crvenila. Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu je ugodnog i blagog mirisa te me dugo štiti od neugodnih mirisa, Preporučam ga svima koji imaju problema s osjetljivom kožom, ali preporučam ga i onima koji nemaju tih problema jer je idealan za sve!