Tamara,

Savršenstvo u bočici

AQUAporin je kao iz bajke. Koža mi je zablistala i oživila. Najljepše je na spavanje otići nakon ugodnog tuširanja tim gelom pa se osjećam kao nakon šetnje nebom. Od glave do pete, taj gel kožu hrani I od svih štetnih utjecaja nju brani. Hvala ti Eucerin, sada mojoj ljepoti kože nema kraja. Za žene ti si raj njege.
Ivka,

Očaravajuć

To je vrh vrhova, Od mene je dobio sto bodova. Nježan je i divne arome, On je prirastao srcu mome. Koristim ga već duže vrijeme, Željela bih da ovaj do me krene. On je bogatstvo koje se ne propušta..
Draženka Fudurić,

Pun pogodak za moju suhu i osjetljivu kožu

Eucerin AQUAporin ACTIVE moj je najdraži gel za tuširanje i iznova ga kupujem. <3 Imam jako osjetljivu i suhu kožu tijela, pa prilikom biranja gela za tuširanje moram paziti da je blag, nježan i učinkovit. Eucerin gel za tuširanje lagano se pjeni na mojoj koži, ugodnog je mirisa i moju kožu ostavlja hidratiziranom i mekom. Bojala sam se da će djelovati kratkotrajno, ali to stvarno nije slučaj jer osjetim veliku, pozitivnu promjenu u mojoj koži koja se stvarno preporodila. Veliki plus koji moram spomenuti je ambalaža. Jednim pritiskom na pumpicu gel za tuširanje se lako dozira, a da ja pritom ne smočim i zaprljam cijelo pakiranje i sve oko sebe. :) Nakon tuširanja nanosim AQUAporin ACTIVE losion za tijelo, i ta kombinacija mi je fantastična. Preporučam svakome tko ima suhu i/ili osjetljivu kožu.
Sani,

9

Jako zadovoljna , poslije tusiranja koza ostaje elasticna i mekana
Nina,

AQUA porin ACTIVE gel za tuširanje

Nevjerojatno blagi pjenušavi gel za tuširanje koji čisti kožu,ostavlja ju nježnom i hidratiziranom,mekom poput bebine. Čak i na osjetljivoj koži poput moje može se bez straha upotrebljavati svakodnevno. Od kada sam ga isprobala,postao je jos jedan stalni proizvod od Eucerina u našoj kući s obzirom da imam djecu sa AD pa koristimo puno Vaših proizvoda🙂