Maya,

Drugacije iskustvo

Koristim ga mjesec dana -bez ikakvog ucinka je
Zdenka 60,

Učinkovit

Imam zrelu kožu i jako sam zadovoljna ovim serumom.Već nakon samo 2 tjedna koža lica je bila vidljivo ljepša.Puna svježine a mrlje su se puno smanjile.
A.v.,
Proizvod dostojan cijene i imena. Odlicno djeluje na kozu. Moje tamne mrljice po licu su manje vidljive.. koza je mekana i ugodna na dodir. Svaka pohvala..
Dada,

Idealan proizvod

Zaista odličan proizvod! Isprobala sam cijelu liniju i odlična je, no kombinacija krema i seruma je idealna zbog toga što se dobije i potrebna vlažnost kože uz uklanjanje i zaštitu od mrlja. Sve što piše o proizvodu je istina, pa preporučam!
Snježana,

Ovaj serum je spas!

Ovaj serum je spas!Iako kroz cijelu godinu nanosim kremu za lice sa visokim zaštitnim faktorom mrlje su tu.Dovoljno je da ponekad zaboravim namazati lice i odmah zažalim.Imam suhu kožu i u kombinaciji sa mrljama koža izgleda puno starije.Isprobala sam ovaj serum i iako ga kratko koristim vidim da ima pomaka.Mrlje se smanjuju, koža mi nije tako suha i izgleda svježe i zdravije.Kod seruma me, osim smanjenja hiperpigmentacije privuklo i to što sadrži koncentrirana hijaluronsku kiselinu koja pomaže privući i zadržati vlagu.Tako rješavam dva problema jednim potezom.I mrlje i suhoću.Preporučam svima koji imaju istih problema da isprobaju i uvjere se i sami ;)