Mirela Martić,

Moje iskustvo

Eucerin dry touch aerosol sprej je za mene čudo. Imam psorijazu, a uz nju dolazi izrazito suha koža, kojoj je potrebno samo malo da totalno izgori, i onda se danima guli i peče. Uz ovaj sprej više takvih problema nemam. Fino mi zaštiti kožu od sunčevih zraka, koža bude mirisna i nježna, a i nahrani mi moje ljuskice, pa i ne izgledaju tako grozno. Najbolji proizvod koji sam probala u zadnjih par godina i zato mu dajem ocjenu odličan, što je u potpunosti i zaslužio jer mi pomaže u borbi protiv gorenja na suncu i guljenja ionako oguljene kože. Hvala Eucerin!
Silva Banov,

Volim nježno i učinkovito

Prije svega moram reći koji je glavni razlog zbog kojeg sam se odlučila po prvi puta kupiti ovakav proizvod. To je vrlo praktično pakiranje i jednostavnost nanošenja. U kvalitetu ovog Eucerin proizvoda prije kupnje nisam uopće sumnjala jer sam već dugi niz godina korisnica nekih drugih Eucerin mazalica. Kad se spoji praktično pakiranje i kvaliteta, jednostavno nema greške. Cijela se obitelj sada još rađe štiti od sunca ovim proizvodom koji ne ostavlja težak ni ljepljiv trag na koži, koji je tako lagan i odlične teksture. I najosjetljivija koža nekih članova obitelji odlično reagira na Dry Touch aerosol a veliko je olakšanje pronaći proizvod koji će istovremeno štititi ali i biti blag prema osjetljivoj koži. Kvaliteta sastojaka u proizvodima jako je važna i uvijek sam spremna izdvojiti koju kunu više za kvalitetnu kozmetiku koja djeluje, baš poput Eucerin Dry Touch aerosol sun spreja.
Ana-Marija Kireta,

Pet za Eucerin sprej

Volim poprimati savršenu boju u ove ljetne dane , ali naravno na pravilan i zdrav način. Stoga sam se ove godine odlučila za kupnju Eucerinovog Dry Touch aerosol SPF 30 spreja, i nisam pogriješila. Pruža odličnu zaštitu naročito nama koji smo malo osjetljiviji na sunce, a opet ludi za njim i bojom koju nam pruža. Praktičan, lagan na koži i brzo se upija bez onog dugog utrljavanja .Pruža hidrataciju i to je još jedna dodatan plus. Meni se sviđa i dodjeljujem mu svojih pet zvjezdica. :))
Helena Sugnetić,

Eucerin - fantastičan :))

Prva stvar koja me se najviše dojmila je da je proizvod u spreju, znaci pakiranje 5+, Lako se nanosi i spašava moju ležaljku od masnih fleka koje su se znale desiti od nanošenja krema za sunčanje, ostavlja lagan i baršunas trag na koži, brzo se upija i moja koža ne poprima onaj masan sjaj. Imam dosta osjetljivu kožu i ponekad mi izbije alergija na sunce, ali sa Eucerin Dry Touch sprejem sam sigurna i bezbrižna na plaži :)
Katarina Brkić,

Fantastičan proizvod

U moru proizvoda za sunčanje ipak sam odabrala svoj omiljeni brend - prvenstveno zbog linije za lice koja je nekomedogena (tu riječ obožavam). Eucerin sprej ugodno osvježava pri nanošenju, faktor 30 za sada odlično štiti moju kožu i nema tragova na odjeći. Veliki plus i svima ga preporučim :)