Suzana K.,
Kako sam mlada mama tako mi je bitno da se dobro raspitam koje proizvode kupiti za svoju curicu i uvijek slusam savijete iskusnijih mama jer njima najvise vjerujem. Koju zastitu uzeti za svoje dijete ali naravno i za sebe uvijek je odgovor bio Eucerin. I naravno nisam pogrijesila. Od prvog trena kada sam kupila Eucerin sprej za suncanje za svoju malenu nisam pogrijesila. Svida mi se sto ne ostavlja trag na odjeci, sto se ne ispire odmah nakon prvog kupanja, sto se lako nanosi i brzo upija..Znaci ima sve prednosti koje su mi bitne a ono najbitnije curica mi je dobro zasticena i ja sam odmah sigurna ;).Ovaj sprej preporucam svima koji su u nedoumici koji proizvod izabrati za svoje djete jer nije toliko ni bitno koliko kosta proizvod vec je bitno da je to kvalitetan proizvod koji opravdava svaku kunu a Eucerin se pokazao u tome da opravdava bas sve <3
Zdenka Filippi ,

Kad srce kaže ljeto, kaže Eucerin

Idealan za moju osjetljivu kožu koja ne podnosi teške masne teksture. Ekstra vodootporan, lako se razmazuje i brzo stapa s kožom, dajući joj dodatnu vlažnost i pouzdanu UVA/UVB zaštitu.🎆 Užitak korištenja pruža i blagi neutralni miris te praktičnost primjene pri svim aktivnostima na otvorenom. Odlično prevenira alergije na sunce i usporava foto starenje, te sprječava dubinska oštećenja stanica kože. Efikasniju i ugodniju UV zaštitu još nisam koristila i sprej preporučujem svima s osjetljivom kožom kao i onima fototipa 1i 2. 😄
Tamara Varović,

Šešir - čuva glavu, Eucerin - sve ostalo!

Ove godine naša 2,5 - godišnjakinja ide po treći put u životu na ljetovanje: - prvi put se bućkala u moru dok je bila stara samo 4 mjeseca, no tad se još nismo mazali kremicama već smo potpuno izbjegavali sunce. - drugi put je bilo prošle godine dok smo osim na moru - dane provodili i na bazenima, a tad smo otkrili i ovaj proizvod (i potrošili cijele 3 bočice jer smo uvijek bili s društvancem pa smo ih sve mazali :D ). Atopijski dermatitis s kojim se borimo praktički od prvih mjeseci - nije nas spriječio da uživamo cijelo ljeto. Naravno, pridržavali smo se uputa da se ne izlažemo suncu između 11 i 16 sati (iako smo mi to produžili na 10 - 17), ali bez ovog spreja definitivno bismo ljetovanje provodili skriveni i od mora i od sunca, a tatu bismo slali od ljekarne do ljekarne ... - ove godine idemo treći put na more i uopće ne brinemo kako će to biti jer je Eucerin već spreman, zapravo, i na pola potrošen jer se mažemo praktički od travnja dok izlazimo iz kuće između 10 i 17 sati. U svakom slučaju - mi smo svoj idealan proizvod pronašli! Hvala svim mamama i tatama forumašima koji su danima i tjednima raspravljali o naj proizvodima za zaštitu od sunca i tako nama pomogli da otkrijemo svoj naj proizvod za zaštitu!
Tamara V.,

Šešir - čuva glavu, Eucerin - sve ostalo!

Ove godine naša 2,5 - godišnjakinja ide po treći put u životu na ljetovanje: - prvi put se bućkala u moru dok je bila stara samo 4 mjeseca, no tad se još nismo mazali kremicama već smo potpuno izbjegavali sunce. - drugi put je bilo prošle godine dok smo osim na moru - dane provodili i na bazenima, a tad smo otkrili i ovaj proizvod. Atopijski dermatitis s kojim se borimo praktički od prvih mjeseci - nije nas spriječio da uživamo cijelo ljeto. Naravno, pridržavali smo se uputa da se ne izlažemo suncu između 11 i 16 sati (iako smo mi to produžili na 10 - 17), ali bez ovog spreja definitivno bismo ljetovanje provodili skriveni i od mora i od sunca, a tatu bismo slali od ljekarne do ljekarne... - ove godine idemo treći put na more i uopće ne brinemo kako će to biti jer je Eucerin već spreman, zapravo, i na pola potrošen jer se mažemo praktički od travnja dok izlazimo iz kuće između 10 i 17 sati. U svakom slučaju - mi smo svoj idealan proizvod pronašli! Hvala svim mamama i tatama forumašima koji su danima i tjednima raspravljali o naj proizvodima za zaštitu od sunca i tako nama pomogli da otkrijemo svoj naj proizvod za zaštitu!
Lorena Golub,

KADA BIRAM, BIRAM PAMETNO-BIRAM EUCERIN! :)

Da nam kožu čuva,Eucerin nam ljubav pruža ;) Sprej je odličan i učinkovit ;) Glicientinična kiselina štiti DNK što je odlično i pohvalno :) Da štiti stanice licochalcon A je tu, uvijek čuva kožu svu ;) Eucerin zna što je za našu kožu najbolje ;) Uvijek vjernu Eucerinu :) Moj spas zove se Eucerin ;) Biraj mudro-biraj Eucerin! :)