Maja ,

Krema za ruke

Jedina krema koja mi je pomogla da nakon dugo vremena moje ruke opet budu glatke i meke. Toplo je preporučam svima, a pogotovo u ovom hladnijem periodu godine. A i cjenovno je vrlo prihvatljiva.
Ziggy13,

Urea krema za ruke

U traženju savršene kreme za ruke,bilo je puno promašaja do otkrića eucerin urea kreme. Odlična krema koja godi mojoj suhoj koži,a ne ostavlja mastan trag. Najviše me to smetalo kad namažeš ruke i nemožeš više ništa radit. Zato sad gledam da uvijek svoju eucerin kremu imam uz sebe.
Gordana B.,

Urea krema za ruke

Dobila sam u ljekarni uzorak kreme i na prvu me je odusevila. Ruke su mekane u trenu, krema se dobro upija i me ostavlja nikakve tragove na odjeci, a i ima ugodno neutralan miris. Svakako bi ju ponovo koristila kada bi bila u prilici.
ĐUKICA,

UREA REPAIR PLUS KREMA

VEOMA SAM ZADOVOLJNA TOM KREMOM,JER SU MI RUKE BILE JAKO SUHE I ISPUCALE KAD PUNO PEREM SUĐE.KAD SAM JU KUPILA I SVAKODNEVO KORISTOLA RUKE SU MI MEKE GLATKE PREZADOVOLJNA SAM
Mb,

Super

Inace imam alergiju na lijevoj ruci tj. Dlanu, kada sam pocela koristiti ovu kremu alergija je nestala,odlicna,najbolja 😊