Martin Kovačić,

I muškarci koriste kremice

Kremu sam ukrao curi i više joj je ne vraćam! Na licu mi se znaju stvarati neki kao čvorići i potkožni prištevi i to boli i izleda krvgavo. Ona je rekla da probam ovu kremu koja sadrži kiseline koje iz kože sve izvuku na površinu. Preporodio sam se. Potaknuli ste me da ispobam i vašu mušku njegu!
Odlicna,

Odlicna krema

Odlicna
Mo,

Dermopure

najbolja krema ikad! doslovno preko noci nestaju sve napravilnosti na mojoj kozi lica! od pristica pa do bolnih akni, sve nestane!
Adela Beč,

Najbolja krema za masnu kožu

Odlična kremica
Elizabeta,

Dermopure krema

Krema koja za cilj ima hidrataciju, umirivanje iritacija poput osećaja žarenja, peckanja i crvenila.I ne čudi me što je ova krema najviše prijala mojoj koži u smislu osećaja koji sam imala nakon njenog nanošenja. Suhim dijelovima mog lica, poput obraza i predela oko očiju, posebno bi prijalo kada bih nanela ovu kremu. Zbog toga bih ovaj proizvod od srca preporučila osobama koje imaju mješovitu kožu i probleme sa aknama. Krema istovremeno hidrira, ali i ima udjela u sprječavanju širenja bakterija i stvaranju novih akni.Dakle, ako bih morala da odaberem omiljeni proizvod iz linije, onda bi to bila ova krema.